Op werkdagen vóór 16:30 besteld = morgen in huis!

Gratis verzending boven de €150!
Veilig afrekenen met o.a. iDeal en Klarna
Op werkdagen vóór 16:30 besteld = morgen in huis!

Socials

Sistership Filosofie

From Two Sisters, To Another 

Sistership is opgericht door de zussen Rosan en Maureen Sommerdijk in 2021. Sistership biedt trendy fashionitems aan die voor iedereen toegankelijk zijn, ongeacht je budget. 

Het bedrijf heeft enorme plannen en ambitie om te groeien en wordt gedreven door de steeds krijgende steun van onze zusjes, dus jij als onze klant naar Sistership.

Wij willen dat Sistership een weerspiegeling is van onze eigen stijl en toegankelijk is voor ieder zusje. Wij als zusjes zijn helemaal op elkaar afgestemd, zeker als het gaat om mode en trends. We hebben aandacht voor kwaliteit, detail en draagbaarheid.

‘Een zusje is iemand waarop je kunt vertrouwen, iemand die je optilt, eerlijk is, tips geeft en vooral iemand met wie je je garderobe deelt’. We willen onze gardarobe graag delen, zodat ieder zusje de garderobe van haar dromen heeft. We willen dat onze collectie elk zusje in staat stelt voor het vinden van de juiste kledingitems met hulp van het zusterschap. 

Onze steeds groter wordende mooie gemeenschap zit vol met leuke zusjes van allerlei verschillende, vormen, kleuren en culturen. We zijn allemaal zusjes hier. We zijn meer dan alleen een kledingwebshop, we streven ernaar een #WEARESISTESRHIP community op te bouwen. 

Ben jij al een zusje?

– XOXO –  SISTERSHIP

Gratis verzending

Bij bestellingen boven de €150 geen verzendkosten

14 dagen retour

Alleen de beste kwaliteit outfits met 14 dagen bedenktijd

De volgende dag in huis

Op werkdagen vóór 16;30 besteld = de volgende dag in huis

Veilig afrekenen

Afrekenen met betaalmethodes zoals iDeal en Klarna!